Skip to main content

Τουρνουά μπάσκετ το Σαββατοκύριακο στη Νέα Παραλία για καλό σκοπό

Στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο, ενώ θα παρευρεθούν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Τουρνουά Μπάσκετ Street ball 3 on 3 με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό» διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο ΓΑΛΑΞΙΑ τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΘ και τον ΠΣΑΚ.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Το άθλημα που έχει δώσει τόσες χαρές στους Έλληνες είναι αυτό που πρωτοπορεί και σε κοινωνικό επίπεδο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου. Το τουρνουά 3 on 3 «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό» δίνει κίνητρο στα παιδιά και τους μεγαλύτερους νέους να ασχοληθούν με το μπάσκετ, ενώ είναι πολύ σπουδαία και η φιλανθρωπική – κοινωνική προσφορά.

Παράλληλα, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, «κάθε αθλητική δραστηριότητα συμβάλει αποτρεπτικά στην χρήση ναρκωτικών και καλλιεργεί επίσης, το ομαδικό πνεύμα, το "ευ αγωνίζεσθαι". Στη σημερινή δε εποχή που είναι έντονο το αίσθημα της απογοήτευσης και της παραίτησης βοηθά στην ενεργοποίηση και τον επαναπροσδιορισμό νοήματος στην ζωή των εφήβων».

Στη διοργάνωση θα παραβρεθούν και θα παίξουν μαζί μας μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαΐου, 09:00-14:00 και 17:00-20:00

Θα δοθούν στους νικητές δώρα από τις εταιρίες: CROSSOVER – Athlos – SPALDING – CΑP – Big Shoes – Αthlenda, και θα γίνεται δωρεάν διανομή γάλατος MiLKO.

Για την δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.