Skip to main content

Του… κεφαλιού του πάλι ο Πρίγιοβιτς, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σκοράρει για 3η φορά στο πρωτάθλημα, ο «Δικέφαλος» κέρδισε ξανά εντός έδρας και παραμένει κοντά στην κορυφή

Την 3η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις εντός έδρας κατέκτησε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος» είχε συντριπτική κατοχή μπάλας αλλά και τις καλύτερες ευκαιρίες όμως τόσο η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς που κατέληξε στο δοκάρι του Βελλίδη όσο και τα σουτ του Μαουρίσιο τα οποία και σταμάτησε ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν κατάφεραν να βάλουν μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πρίγιοβιτς ήταν αυτός που έδωσε ξανά τη λύση στους «ασπρόμαυρους» καθώς σκόραρε με κεφαλιά (3ο του γκολ στο πρωτάθλημα) στο 55΄και χάρισε μία ακόμη νίκη στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σερβοελβετός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ένα ακόμη γκολ όταν μετά από δική του προσπάθεια, η μπάλα κόντραρε στον Μάτος και ανάγκασε τον Βελλίδη σε μία ενστικτώδης επέμβαση που όχι άδικα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η κορυφαία μέχρι τώρα της σεζόν στη Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Σαμπράνο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (Σάχοβ 68΄), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια (Μακ 75΄), Πέλκας (Λημνιός 65΄), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (Βιδάλ 68΄), Γαρουφαλιάς (Σολτάνι 61΄), Λίλα (Μανθάτης 42΄), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.