Skip to main content

Του...γύρισαν την πλάτη

Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης ήταν οι μόνοι εκπρόσωποι του λαού της Θεσσαλονίκης και της ΝΔ. Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr

Μπορεί να πήγε κοτζάμ πρόεδρος της ΝΔ, στο εκλογικό κέντρο του Υπ. Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, όμως οι βουλευτές της Α΄Θεσσαλονίκης το...απέφυγαν!

Οι φίλοι του Νομάρχη πήραν από νωρίς θέσεις για την υποδοχή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Όμως ανάμεσα τους... δεν ήταν οι Κώστας Γκιουλέκας – ως βουλευτής και όχι ως υποψήφιος δήμαρχος - Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης και Έλενα Ράπτη! Πιθανότατα είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ο πρόεδρος ούτε – κυρίως – ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη της ΝΔ!

Τον πρόεδρο Σαμαρά υποδέχθηκαν από κοινού Ψωμιάδης και Τζιτζικώστας ενώ τον συνόδευε εκτός από τον πρόεδρο της Διοικούσας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο οι βουλευτές, Λυκουρέντζος και Παναγιωτόπουλος. Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Γιώργου Ορφανού, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο εκλογικό κέντρο. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Διονύσης Ψωμιάδης είχαν διαφωνήσει με τον κ.Ορφανό σε θέματα της αρμοδιότητας του.

ΥΓ: Προφανώς η παρουσία του κ Ορφανού στο εκλογικό κέντρο του κ Ψωμιάδη σχετίζεται με την παραμονή του κ Τζιτζικώστα στην θέση του τοπικού αντιπεριφερειάρχη καθώς επίσης και με την εκλογή του Κώστα Γκιουλέκα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση που συμβούν και τα...δυο, τότε ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης καταλαμβάνει και πάλι μια θέση στα έδρανα της Βουλής.