Skip to main content

Τοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και βόρεια της χώρας

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα βορειοανατολικά, ενώ παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια όπου πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.