Skip to main content

Τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές ή όμβροι στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία

Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα ανατολικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές ή όμβροι στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με βροχές μικρής διάρκειας και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου.