Skip to main content

Τον Χρήστο Μάτη επέλεξε το Διαπαραταξιακό

Τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Παύλου, Χρήστο Μάτη επέλεξε χθες βράδυ το Συντονιστικό της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη Ριζική Αλλαγή στο δήμο Θεσσαλονίκης για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου του
Τον δημοσιογράφο και πρώην υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Παύλου, Χρήστο Μάτη επέλεξε χθες βράδυ το Συντονιστικό της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη Ριζική Αλλαγή στο δήμο Θεσσαλονίκης για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου του κεντρικού δήμου της πόλης.

Μετά την αποχώρηση του Τ. Τζήκα, ο οποίος δήλωσε πως δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του σε κάποιο ψηφοδέλτιο, το Συντονιστικό συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε ως «εκλεκτό» του τον δημοσιογράφο Χρ. Μάτη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μάτης θα διεκδικήσει το δήμο με ένα συλλογικό σχήμα, που θα υποστηριχθεί από δυνάμεις του Διαπαραταξιακού.

Ο Χρήστος είναι δημοσιογράφος επί 20ετία και μέλος των Οικολόγων Πράσινων ενώ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές διεκδίκησε το δημαρχιακό θώκο του δήμου Αγίου Παύλου.

Η παρουσίαση της υποψηφιότητάς του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΜΘ.