Skip to main content

Τον Μαραθώνιο Κρήτης στήριξε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ο Μαραθώνιος που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Το «Μαραθώνιο Κρήτης – Crete Marathon 2017», μια διοργάνωση για απαιτητικούς δρομείς, στήριξε ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για τον Αθλητισμό.

Ο Μαραθώνιος που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 3.500 εγγεγραμμένους δρομείς.

Mε αφετηρία τη Δημοτική Αγορά Χανίων οι δρομείς διέτρεξαν το μοναδικής Ιστορικής αξίας ενετικό λιμάνι και συνέχισαν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή τουριστική ζώνη μέχρι τον Πλατανιά και το Μάλεμε ενώ τα αγωνίσματα των 10, 5 & 2, 5 χλμ. διεξήχθησαν μέσα στην πόλη των Χανίων.

Η εταιρία στηρίζοντας ως χορηγός το Μαραθώνιο Κρήτης αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την ευαισθησία της απέναντι στον Αθλητισμό. Επιπλέον, με τη χορηγία αυτή η INTERLIFE στοχεύει να στείλει το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι συνυπάρχει και μοιράζεται αξίες και δράσεις με τους πολίτες.