Skip to main content

Τολμάτε και μιλάτε για άδικο;

Όλα τα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε πλέον και τους πολιτικούς της Αρκαδίας να κάνουν λόγο για αδικία που αφορά τον Αστέρα Τρίπολης.

Όλα τα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε πλέον και τους πολιτικούς της Αρκαδίας να κάνουν λόγο για αδικία που αφορά τον Αστέρα Τρίπολης.

Για ποια αδικία μιλάτε για να καταλάβω. Μάλλον θα εννοείτε τον υποβιβασμό του Ηρακλή γιατί άλλη αδικία δεν υπάρχει.

Εκτός κι αν εννοείτε δίκαιο να παραμένει στη Σούπερ Λίγκα μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά. Μία ομάδα που κάνει τα πάντα για να αλλάξουν οι νόμοι και το άρθρο 20 της πλαστογραφίας να μετατραπεί σε 26.

Μία ομάδα της οποίας ένα παιχνίδι βρίσκεται στη λίστα της UEFA για τα στημένα. Μία ομάδα της οποίας ο ισχυρός άνδρας πρωταγωνιστεί στους διαλόγους. Μία ομάδα της οποίας ο ισχυρός άνδρας συνομιλεί με πρόεδρο ΠΑΕ και αποφασίζουν από κοινού να υποβιβάσουν με το «έτσι θέλω» τον Ηρακλή.

Για ποια αδικία λοιπόν μιλάτε κύριοι πολιτικοί της Αρκαδίας; Όταν μιλήσετε για όλα τα παραπάνω που αφορούν την ομάδα σας τότε ίσως καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι να ξανασυζητήσουμε.

Όσον αφορά αυτούς που πιστεύουν ότι αν ο Ηρακλής δικαιωθεί θα έχει ευνοηθεί, μπορούν να ανατρέξουν σε όλα τα προηγούμενα κείμενα μου, να τα διαβάσουν όλα και μετά να πουν ό,τι θέλουν. Όλα όμως να τα διαβάσουν.

Ο Ηρακλής πλήρωσε την ΕΠΟ σε αντίθεση με άλλες ομάδες, ο Ηρακλής υποβιβάστηκε από μία επιτροπή που ήταν παράνομη και ακόμα δεν έχει οριστεί νέα με σύνθεση χωρίς τον Σμαίλη, ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με άλλο άρθρο από αυτό που υπάρχει για την πλαστογραφία. Ο Ηρακλής παρέδωσε μελέτη βιωσιμότητας από συγκεκριμένη εταιρεία και άλλες ομάδες πήραν άδεια με έσοδα από δικαστήρια που δεν έχουν γίνει ακόμα. Ο Ηρακλής δεν έστησε παιχνίδι ούτε βρίσκεται στους διαλόγους.

Αυτά είναι κάποια για να σας θυμίσουμε τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες και πως αρκετοί δυστυχώς τα προσπερνούν. Καθίστε στο laptop σας, διαβάστε τα όλα και μετά μιλήστε όσο… αντικειμενικά θέλετε.