Skip to main content

Η αστυνόμευση στο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης - Συκεών της Δευτέρας

Το δημοτικό συμβούλιο εντάσσεται στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων της Δημοτικής Αρχής με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς και συλλόγους.

Με μοναδικό θέμα αυτό της αστυνόμευσης συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα, 5 Μαρτίου, το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών μετά τα συνεχόμενα και αυξανόμενα περιστατικά εγκληματικότητας στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, σε βάρος κατοικιών, καταστημάτων και επιχειρήσεων, θέμα που πρώτη ανέδειξε η Voria.gr (δείτε εδώ).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων της Δημοτικής Αρχής με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς και συλλόγους, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν.

Όπως σημειώνει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, «η αστυνόμευση αποτελεί σημαντικό και κρίσιμο ζήτημα των τελευταίων χρόνων και η Πολιτεία, δια των συντεταγμένων οργάνων της, θα πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης που θα αποσκοπεί στην ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή χάριν της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της δημόσιας-δημοτικής και ιδιωτικής περιουσίας».

Στην ειδική αυτή συνεδρίαση προσκλήθηκαν να παραστούν και να συμμετάσχουν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης υποστράτηγος κ.Φώτιος Δομζαρίδης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος κ.Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ταξίαρχος κ.Αβραάμ Αϊβαζίδης, όπως και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των κλαδικών Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης.