Skip to main content

Το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στον Τύρναβο απέκλεισαν οι αγρότες

Σε συμβολικό αποκλεισμό του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στον Τύρναβο προχώρησαν σήμερα το πρωί με τα τρακτέρ τους δεκάδες αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο του Τυρνάβου.
Σε συμβολικό αποκλεισμό του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στον Τύρναβο προχώρησαν σήμερα  το πρωί με τα τρακτέρ τους δεκάδες αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο του Τυρνάβου. Ο αποκλεισμός διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά και όπως σημείωσαν οι αγρότες, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να σταλεί ένα ακόμη μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι οφείλει να σκύψει στα προβλήματά τους και να δώσει άμεσα λύσεις.

Μετά τη χθεσινή απόφαση των εκπροσώπων 12 μπλόκων από Θεσσαλία και Μακεδονία, για συνέχιση των κινητοποιήσεων, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στη σημερινή σύσκεψη εκπροσώπων από 20 μπλόκα, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο μπλόκο της Νίκαιας. Οι εκπρόσωποι των εν λόγω μπλόκων θα έχουν αύριο συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνα Μπατζελή, από την έκβαση της οποίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η παραμονή τους ή όχι στο δρόμο.