Skip to main content

Το συγκινητικό μήνυμα του Πανσερραϊκού για την επέτειο των Τεμπών

Καμιά οικογένεια κανενός χρώματος να μην ζήσει ξανά τέτοιο κακό...συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αναφέρει το μύνημα της μακεδονικής ομάδας.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αναφορικά με την συμπλήρωση των 17 ετών από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που χάθηκαν 6 φίλαθλοι του Δικεφάλου μετέφερε με ανάρτησή στο Facebook, ο Πανσερραϊκός.

«Εκεί πάνω δεν υπάρχουν ούτε κάγκελα ούτε διαφορετικές θύρες και έδρες...όλοι μαζί τραγουδάνε ο καθένας για τη δική του αγάπη...δίπλα δίπλα...Καμιά οικογένεια κανενός χρώματος να μην ζήσει ξανά τέτοιο κακό...συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση των Λιονταριών.

Δεν άργησε να έρθει και το «ευχαριστώ» από την πλευρά των ασπρόμαυρων που απάντησαν με τη σειρά τους: «Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του Πανσερραϊκού για την ειλικρινή συμπαράστασή της σε μια μέρα πόνου και μνήμης. Το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε μπορεί να έχει ήττες, αλλά δεν πρέπει να έχει θύματα. Και όλοι μαζί, με ήθος κι αγάπη μπορούμε να το κάνουμε πιο όμορφο...»