Skip to main content

Το Σεπτέμβριο η λειτουργία των πρώτων 20 καταστημάτων Energy Choice

Με την ανάπτυξη ενός δικτύου 20 καταστημάτων στην ελληνική επικράτεια, τα οποία θα λειτουργήσουν από το Σεπτέμβριο, η Avlitos Energy εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της μελέτης και κατασκευής φωτοβολτα
Με την ανάπτυξη ενός δικτύου 20 καταστημάτων στην ελληνική επικράτεια, τα οποία θα λειτουργήσουν από το Σεπτέμβριο με την επωνυμία Energy Choice, η Avlitos Energy εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της μελέτης και κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων αλλά και στον τομέα της διαμεσολάβησης για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.  Η Avlitos Energy, βασικός συνεργάτης της Aegean Power σε εθνικό επίπεδο, διοργάνωσε το απόγευμα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα 105 μέλη του δίκτυο της από την Κεντρική και Β. Ελλάδα στο ξενοδοχείο Divani Palace της Λάρισας.

  Όπως επισήμανε στη Voria. gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Δημήτρης Τούσης, στόχος της εταιρίας είναι η δραστηριοποίηση στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών μονάδων για οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χρήστες. Επίσης, η Avlitos Energy ασχολείται με τη διαμεσολάβηση για την πώληση ηλεκτρικού ρεύματος, υγροποιημένου φυσικού αερίου και  φυσικού αερίου ενώ επενδύει στη δημιουργία δικτύου ενεργειακών καταστημάτων. Στα καταστήματα, πέραν των παραπάνω υπηρεσιών, θα πωλούνται και προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας για κάθε κατηγορία χρήστη και θα παρέχονται ενεργειακές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η ανάπτυξη του δικτύου θα γίνει με τη μέθοδο του franchise. Η εταιρία έχει σημαντική εμπειρία στο χώρο των φωτοβολταϊκών, καθώς μέχρι στιγμής έχει κατασκευάσει φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 10MW. Επίσης, η Avlitos Energy συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς ως δίκτυο διαμεσολάβησης για την παροχή δανείων σε οικιακούς και άλλους χρήστες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.