Skip to main content

Το σχόλιο Λοβέρδου για τη δήλωση Σκουρλέτη για «βαποράκια συμφερόντων»

Αντιπαρήλθε το θέμα ότι η ΔΕΗ των πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ τιμολογείται σήμερα 600 εκατομμύρια ευρώ, σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δεν στέκεται κυβέρνηση, της οποίας υπουργός λέει αυτά που είπε σήμερα ο κ. Σκουρλέτης, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, για τη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε κάποια στελέχη των τεχνικών κλιμακίων «βαποράκια συμφερόντων» και υποστήριξε ότι θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στη δημόσια περιουσία (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

«Και ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έρχεται η είδηση ότι ο υπουργός της κυβέρνησης Σκουρλέτης τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας, λίγο ή πολύ, ότι από την πλευρά της τρόικας και μέσα στις επιτροπές της είναι «βαποράκια συμφερόντων», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι ο κ. Σκουρλέτης «αντιπαρήλθε το θέμα ότι η ΔΕΗ των πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ τιμολογείται σήμερα 600 εκατομμύρια ευρώ».