Skip to main content

Το σχέδιο της Τασίας για τους μετανάστες και η υπόθεση της Ύδρας

Το σχέδιο της Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες, η υπόθεση της Ύδρας και η παρουσία Τόσκα στην περιφορά της εικόνας στην Παναγία Σουμελά.

Το σχέδιο της Χριστοδουλοπούλου να αντικαταστήσει τους Έλληνες που φεύγουν στην ξενιτιά, με λαθρομετανάστες, προχωρεί ανεμπόδιστα. Έρχονται κρουαζιερόπλοια στα νησιά, και δεν βρίσκονται πλοία του Ναυτικού στα όρια των χωρικών υδάτων μας για να τα αποτρέψουν.

Και επειδή δεν έφθανε αυτό, η κα. Τασία πέτυχε την απομάκρυνση των 300 αστυνομικών που μετείχαν στην φύλαξη των χερσαίων συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο, οδηγώντας σε αποδυνάμωση της επιχείρησης «Ασπίδα».

Οι δουλέμποροι επιλέγουν να διακινούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα, και μέσω των χερσαίων συνόρων στον Έβρο. Αυτό αποκαλύφθηκε περίτρανα με τα δυο πούλμαν που βρέθηκαν από την Αστυνομία έξω από την Θεσσαλονίκη.

Με απόφαση του Παρασκευόπουλου είχαν αποφυλακιστεί δύο από τους απάνθρωπους Γεωργιανούς, που σκότωσαν και λήστεψαν στην Ύδρα. Τον «ανθρωπισμό» και την ανικανότητα των «προοδευτικών» πληρώνει η ελληνική κοινωνία.

Πιάστηκαν Βούλγαροι γονείς που εκπαίδευσαν την 5χρονη κόρη τους να κλέβει. Οι γονείς κατάρτιζαν το σχέδιο και έδιναν οδηγίες στην μικρή. Συνελήφθησαν προχθές, αλλά το τσαντάκι που έκλεψε το κοριτσάκι με τα 2.400 ευρώ δεν βρέθηκε.

Θα μού πείτε σιγά την είδηση. Η χώρα έχει αφύλακτα τα αμπέλια της και τα τρυγούν όλοι οι παράνομοι Βαλκανίων, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η είδηση είναι ότι οι δυο Βούλγαροι καταδικάστηκαν, άσκησαν έφεση και αφέθησαν ελεύθεροι. Περιμένει δηλαδή η ελληνική Δικαιοσύνη, ότι οι Βούλγαροι θα προσέλθουν τώρα στο Εφετείο για να ξαναδικαστούν;

Όταν οι αλλοδαποί γνωρίζουν πως θα παραμείνουν ατιμώρητοι, αλλά και αν εγκλειστούν στις φυλακές ο Παρασκευόπουλος με μια υπογραφή θα τους βγάλει σε λίγο έξω, για ποιο λόγο να μη κλέβουν, ληστεύουν, σκοτώνουν, βιάζουν και όλα τα άλλα που μπήκαν εδώ και λίγα χρόνια στην κοινωνία μας;.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας, συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας στην Παναγία Σουμελά, κρατώντας μαζί με άλλους το κουβούκλιο. Όμως, κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, έδωσε πολιτικό όρκο.

Τι να πιστέψουμε τώρα; Ότι είναι «κρυπτοχριστιανός» αλλά φοβήθηκε τον Λαφαζάνη και δεν έδωσε χριστιανικό όρκο, ή δεν είναι χριστιανός, αλλά αθεράπευτα παλαιοκομματικός και λαϊκιστής, και στο Βέρμιο παράστησε τον χριστιανό; Ό,τι και νάναι, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι τιμητική στάση για ένα ανώτατο αξιωματικό;

Αυτή είναι η Ελληνίδα μάνα. Αξιοπρεπής και υπερήφανη που χαστουκίζει όλους τους δήθεν στις υψηλές θέσεις. Η κυρία Ελένη Λυκάκη, μάνα του αξιωματικού που σκοτώθηκε στην εκπαίδευση της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, από αμέλεια των ανωτέρων του. Δεν βγήκε στα τηλεπαράθυρα, δεν κλαψούρισε, ούτε καταράστηκε.

Είπε στο δικαστήριο: «Δεν ζητώ την τιμωρία κανενός. Κανένας δεν ήθελε το θάνατο του παιδιού μου. Ζητώ μόνο να μην θρηνήσει άλλη μάνα εξαιτίας ενός λάθους... Ο γιος μου τίμησε την πατρίδα, και αυτή τη στάση θα ήθελε να κρατήσω». Στον τάφο του γιου της έγραψε: «Γιε μου… έδωσες τα νιάτα σου για την Πατρίδα».

Εγώ όμως δεν θα μιμηθώ το μεγαλείο των λόγων της, αλλά θα πω: «Α, να χαθείτε ρε βρωμιάρηδες, που παραπλανάτε και εκμεταλλεύεστε τέτοιον λαό, για προσωπικό σας όφελος»!

Καλλισθένης