Skip to main content

Το σχέδιο της αστυνομίας για τον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο

Η αστυνομία ζήτησε οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό με πούλμαν ενώ θα υπάρχει μεγάλος έλεγχος πριν μπουν στο Στάδιο

Το σχέδιο της αστυνομίας για τον τελικό κυπέλλου έγινε γνωστό κατά τη δεύτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού παρουσία των εκπροσώπων της ΑΕΚ Μηνά Λυσάνδρου και του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Στις δύο ΠΑΕ θα δοθούν από 8.000 έως 8.300 εισιτήρια που θα αντιστοιχούν στα δύο πέταλα, και θα φτάνουν μέχρι τη θύρα των επισήμων. Η νεκρή ζώνη που ζήτησε η αστυνομία θα εκτείνεται σε τρεις θύρες απέναντι από τη θύρα των επισήμων και θα αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εισιτήρια.

Η ΕΠΟ θα πάρει 3.000 εισιτήρια για να καλύψει τις δικές της ανάγκες (χορηγούς κλπ).

Σύμφωνα με το «SDNA», η αστυνομία ζήτησε οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων να μεταβούν στο Βόλο με πούλμαν. Σύμφωνα με το σχέδιο θα προσεγγίσουν το στάδιο από διαφορετικούς δρόμους. Θα υπάρξει ένα μεγάλος έλεγχος έξω από το Βόλο. Εκεί θα ελεγχθούν για εισιτήρια και τυχόν πολεμοφόδια και στη συνέχεια θα περνούν πέντε – πέντε προς το στάδιο. 

Η αστυνομία ζήτησε να μην πάνε σε χέρια οργανωμένων τα εισιτήρια που θα αντιστοιχούν στις θύρες που βρίσκονται δίπλα σε αυτήν των επισήμων κάτι που και οι δύο ΠΑΕ υποσχέθηκαν ότι θα τηρήσουν.
 
Στα πέταλα που θα φιλοξενηθούν οι οργανωμένοι θα τοποθετηθούν δίχτυα για να μην φτάνουν τα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο καθώς και λεπτές λαμαρίνες.

Ιδιαίτερο σχέδιο υπάρχει για την κοινή παρουσία των Σαββίδη – Μελισσανίδη στη θύρα των επισήμων στην οποία γίνονται έργα ώστε να μπορέσει να τελεστεί η απονομή.