Skip to main content

To σχέδιο ανάπτυξης προσωπικού συνεχίζει η Lidl Hellas

Η εταιρία προχωρά την ανάπτυξη προσωπικού, με την εφαρμογή ενός προγράμματος εξέλιξης των Υπεύθυνων Ομάδων των Κεντρικών Αποθηκών.

Το σχέδιό της για ανάπτυξη προσωπικού στις Κεντρικές Αποθήκες σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει η Lidl Hellas, θέτοντας σε προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό της.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η εταιρία προχωρά στην εφαρμογή ενός προγράμματος εξέλιξης των Υπεύθυνων Ομάδων των Κεντρικών Αποθηκών της εταιρείας.

Το έργο αυτό στοχεύει στην αναβάθμιση της θέσης των Βοηθών Υπευθύνων μέσα από μια σειρά μέτρων ενίσχυσης των ατομικών, κοινωνικών, διοικητικών και φυσικά των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων.

Στόχος είναι η ουσιαστική κατάρτιση των Υπευθύνων Ομάδων Αποθήκης (πρώην Βοηθών Υπευθύνων) μετά από τη συμμετοχή τους σε εξειδικευμένα Κέντρα Ανάπτυξης και ακολούθως σε ποικιλία εκπαιδεύσεων προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της θέσης τους.

Ο Υπεύθυνος Ομάδας στην κεντρική αποθήκη, στο άμεσο μέλλον θα αφιερώνει περισσότερη ώρα σε διοικητικές αρμοδιότητες και λιγότερη σε εργασίες διεκπεραιωτικού χαρακτήρα, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των καταστημάτων και κατά συνέπεια των πελατών.

«Τα στελέχη είναι πολύτιμα για μας γ’ αυτό και φροντίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.