Skip to main content

Το Sani Club, ανασχεδιασμένο, έτοιμο να μπει στη νέα τουριστική σεζόν

Με την πραγματοποίηση επενδύσεων 13,3 εκατ. ευρώ το Sani Club έχει ανασχεδιάσει τις υποδομές φιλοξενίας απαιτητικών τουριστών.

Με την πραγματοποίηση επενδύσεων 13,3 εκατ. ευρώ, το Sani Club, ανασχεδιασμένο, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του 2017, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια. Πλέον, διαθέτει 25 σύγχρονες σουίτες, με ένα ή δύο υπνοδωμάτια και ιδιωτικό κήπο ή δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, καθώς και 36 Junior σουίτες, όλες με θέα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του τουριστικού ομίλου, στη διάθεση των φιλοξενουμένων στο Sani Club, υπάρχουν δύο καινούργιες πισίνες, μια infinity αποκλειστικά για ενήλικες και μια καίνουργια εσωτερική όπως επίσης το εστιατόριο “Pines”, με γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, κατευθείαν από το αγρόκτημα (farm to table concept). Eπιπλέον, υπάρχει η επιλογή του εστιατορίου Cabana με μενού εμπευσμένο από την Γαλλική Ριβιέρα.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Sani Club βρίσκεται η προσφορά μιας εμπειρίας διακοπών με αποκλειστικό χαρακτήρα, γι' αυτό και ο σχεδιασμός του είναι προσεκτικά μελετημένος, προκειμένου να εξασφαλίζει 100% τα υψηλά στάνταρ που απαιτούν από ένα ξενοδοχείο οι απαιτητικοί επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι μαζί με την δημιουργία του Sani Dunes, οι επενδύσεις στο Sani ανέρχονται στο ποσό των 38 εκατ.ευρώ.