Skip to main content

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρουσιάσαν οι Πράσινοι

«Στις 4 του Οκτώβρη δεν ψηφίζουμε μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για το ποια οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική θα έχουμε», σημείωσε ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων
«Στις 4 του Οκτώβρη δεν ψηφίζουμε μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για το ποια οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική θα έχουμε». Αυτό είπε ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, για τις εκλογές και υποψήφιος στη Β Αθήνας Νίκος Χρυσόγελος, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο επικρατείας και την εκλογική διακήρυξη του κόμματος, στο εκλογικό περίπτερο στο Θησείο.

 Ειδικότερα, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ συμμετέχουν κατά σειρά οι εξής: Μαρία Καλλή-Πίνιου, ιδρύτρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων, Ηλίας Κατσούλης διευθυντής του περιοδικού Επιστήμη και Κοινωνία, Λυδία Κονιόρδου ηθοποιός, Γιώργος Κατσαδωράκης βιολόγος- περιβαλοντολόγος, Γεωργία Βαλαώρα περιβαλοντολόγος, Γιάννης Τζιώλας μηχανόλογος-ηλεκτρολόγος, Γιάννης Παρασκευόπουλος μέλος της εκτελεστικής γραμματείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Αριστείδης Παπαδάκης ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου, Σοφία Παπαχρήστου σκηνοθέτης, Βασιλική Τσακίρη παιδαγωγός αναλφάβητων τσιγγάνικης καταγωγής, Θανάσης Κόκκινος πολιτικός μηχανικός και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μιχάλης Τρεμόπουλος.

 «Η παρουσία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Βουλή είναι απολύτως απαραίτητη για τη δημοκρατία, την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος» ανέφερε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μ. Καλλή.

Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής Μ. Τρεμόπουλος ανέφερε ότι «το κεφάλαιο που συσσωρεύσαμε στις ευρωεκλογές θα μείνει και θα τζιράρει τα επόμενα πέντε χρόνια». Εξάλλου, ο κ. Τρεμόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την είσοδο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Βουλή.