Skip to main content

Το πρώτο βίντεο του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τα ανατομικά παπούτσια

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο του Παναγιώτη Ψωμιάδη μέσα από το facebook και θα ακολουθήσουν κι άλλα μεταξύ των οποίων και ένα 15 λεπτών!

του Τάσου Τασιούλα

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από τις πωλήσεις παπουτσιών και καλτσών για διαβητικούς από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η πρώτη ανάρτηση του βίντεο έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ, όπως μαθαίνουμε, ο κ. Ψωμιάδης δε θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το «πρόμο» κάποιων δευτερολέπτων, αλλά θα ακολουθήσουν και μεγαλύτερα, που φτάνουν ως και τα 15 λεπτά.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε ζεστά τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητά του και εκτός από το άνοιγμα του καταστήματος στο «στρατηγείο» του στη Φραγκίνη 7 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ισόγειο), πλέον αρχίζει να πουλάει τα ανατομικά παπούτσια και κάλτσες και με αντικαταβολή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως διαφημίζεται μέσω του πρώτου βίντεο, είναι το www.shopontv.gr, μέσω του οποίου γίνονται οι πωλήσεις.

Οι τιμές για τα εξειδικευμένα παπούτσια φτάνουν στα 75 ευρώ, ενώ ο κ. Ψωμιάδης εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα να λέει ότι τα παπούτσια είναι ασυναγώνιστα κι ότι τα προτείνει ανεπιφύλακτα. Το βίντεο μάλιστα κλείνει με ένα πέρασμα του κ. Ψωμιάδη από την παραλία της Θεσσαλονίκης, με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Από αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη το βίντεο θα παίζει σε μια σειρά από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σταδιακά θα μπει και σε πανελλαδικούς. Μάλιστα είναι πιθανό να αρχίσει και το telemarketing εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει live τον κ. Ψωμιάδη να πουλάει το εμπόρευμα και να επικοινωνεί άμεσα με τον κόσμο.

ShopOnTv from SpyCine @ Tsalparoglou Spiros on Vimeo.