Skip to main content

Το πρώτο σπίτι για gamers στην Ελλάδα είναι στη Θεσσαλονίκη

Τη δική τους έπαυλη, προκειμένου να ζουν και να προπονούνται κάτω από μία στέγη, αποκτούν οι πέντε καλύτεροι παίκτες League of Legends στην Ελλάδα.

Το όνειρο των περισσότερων Ελλήνων gamers γίνεται πραγματικότητα από την inSpot. Από τις 15 Μαΐου 2015 οι πέντε καλύτεροι παίκτες League of Legends στην Ελλάδα, γνωστοί και ως η ομάδα Different Dimension (DD), ζουν και προπονούνται μαζί, κάτω από μια κοινή στέγη.

Ακολουθώντας πρότυπα εξωτερικού, η inSpot έχει υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την κορυφαία eSports ομάδα και στοχεύει να ενισχύσει τον κλάδο των eSports στην Ελλάδα, υλοποιώντας το πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό gaming project της χρονιάς, το Gaming House. Το Gaming House είναι μια έπαυλη τριών ορόφων στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι προσφορά της inSpot, του μεγάλου χορηγού της ομάδας. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές, ενώ έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι για τη σωστή προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, για livestreaming, καθώς και χώροι αναψυχής. Μέσω του σπιτιού επιδιώκεται η ενδυνάμωση των σχέσεων των παικτών, η ενίσχυση της αποδοτικότητας τους στους μετέπειτα αγώνες, καθώς και η προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Οι παίκτες στοχεύουν στο επόμενο μεγάλο βήμα, που είναι η συμμετοχή στο LCS, το επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του League of Legends.

Ο αρχηγός της ομάδας Φόρης Κλειώτης, γνωστός και ως DD Warrior Lady, δήλωσε: “Το gaming house θα μας βοηθήσει να πάμε σε επίπεδα που δεν έχουν φτάσει ποτέ άλλες ελληνικές ομάδες και νιώθουμε πολύ τυχεροί που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ”. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της inSpot κ. Ηλιάδης Στράτος τόνισε: “Π αρά την αβέβαιη οικονομική κατάσταση της χώρας, η εταιρία μας δε διστάζει να επενδύσει σε πρωτοποριακά για την Ελλάδα έργα, σε νέες μορφές αναψυχής, δημιουργώντας νέες προοπτικές σε ένα χώρο που αναπτύσσεται ραγδαία ”.

Μεγάλοι χορηγοί του Gaming House είναι οι: Lenovo, eFOOD, eSHOP

 

Ποιοι είναι οι Different Dimension

 

H ομάδα των DD είναι η πιο πετυχημένη eSports ομάδα της χώρας. Κυριαρχεί στα ελληνικά δρώμενα τα τελευταία δύο χρόνια, με πολλές νίκες στο ενεργητικό της και συνολικά έπαθλα σε League of Legends αγώνες που ξεπερνούν τα 35.000€. Το League of Legends είναι το πιο γρήγορο, δημοφιλές και ανταγωνιστικό online παιχνίδι παγκοσμίως, με πολυάριθμα τουρνουά και έπαθλα που αγγίζουν τα $5.000.000.

 

Σχετικά με την inSpot

 

Η inSpot αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Place στην Ελλάδα, με 50 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Τα μέλη της εταιρίας ξεπερνούν τις 340.000, ενώ οι 11.000 επισκέψεις ανά ημέρα την αναδεικνύουν πρωταγωνιστή στο χώρο της τεχνολογίας και των eSports.