Skip to main content

Το πρόγραμμα του Άρη στο τουρνουά της Τόφας Μπούρσα

Ο «Αυτοκράτορας» ταξίδεψε σήμερα για την Προύσα όπου θα πάρει μέρος στο δυνατό τουρνουά εν ονόματι «International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas»

Για την Τουρκία και συγκεκριμένα την Προύσα αναχώρησε σήμερα ο Άρης όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει η Τόφας, δίνοντας συνολικά τρεις αναμετρήσεις.

Το τουρνουά ονομάζεται «International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas» και διοργανώνεται προς τιμήν του Cevat Soydas, παλιού παίκτη της τουρκικής ομάδας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2001.

Στη διοργάνωση που αρχίζει σήμερα στο «Tofas Sports Hall» και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο παίρνουν μέρος εκτός από τον Άρη και τη διοργανώτρια Τόφας, η Σακάρια, ο ΠΑΟΚ, η Γκαζιαντέπ και η Γεσίλ Γιρεσούν η οποία πήρε τη θέση της Πινάρ Καρσίγιακα.

Το πρόγραμμα του Άρη:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου (19:00): Άρης-Τόφας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (19:00): Άρης-Σακάρια

*Το τρίτο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στο τουρνουά είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (23/9), όμως ο αντίπαλος και η ώρα του αγώνα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στους δύο ομίλους της διοργάνωσης.

Την αποστολή του «Αυτοκράτορα» απαρτίζουν οι Κουάμε Βον, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Ντεμέτρις Μόραντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Κάιλ Γουίβερ και Μάριος-Κωνσταντίνος Λαζάρου.

Εκτός έμεινε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του.