Skip to main content

Το πρόγραμμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Τότεναμ

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το πρόγραμμα συνεντεύξεων και προπονήσεων ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ-Τότεναμ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Τότεναμ, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Άγγλοι δεν θα προπονηθούν στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA και την ΤΕΑΜ θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2011-2012.

Συνεντεύξεις Τύπου

Τετάρτη 14/9

Ο Laszlo Boloni μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας θα μιλήσουν στις 16.30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 20.00 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Tottenham Hotspur, Harry Redknapp και ενός ποδοσφαιριστή της αγγλικής ομάδας, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Προπονήσεις

Τετάρτη 14/9

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η Tottenham ενημέρωσε ότι δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της, Spurs Lodge training ground, στις 10.30 (ώρα Αγγλίας) και ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου πριν από τις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών".