Skip to main content

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 75η ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν από αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 75ης ΔΕΘ.
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν από αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τη σκυτάλη των επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών παίρνει την Τρίτη 14/9 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο κ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ στις 17:30 και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί την Έκθεση την Τετάρτη 15/9 στις 9:30, και την επόμενη μέρα θα την επισκεφθεί ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ το πρωί της Παρασκευής 17/9. Το πρωί του Σαββάτου θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της HELEXPO και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στους χώρους της Έκθεσης.

Το ίδιο βράδυ, στις 20:00, θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο «Ι. Βελλίδης». Θα ολοκληρώσει την παρουσία του την Κυριακή 19/9 με συνέντευξή Τύπου που θα παραχωρήσει, στις 12:00, στο «Ι. Βελλίδης».