Skip to main content

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημιτελικών της Basket League

Η σειρά του Ολυμπιακού με τον Άρη θα ολοκληρωθεί μετά τις 21 Μαίου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στο F4 της Euroleague στην Πόλη

Την Τετάρτη 10 Μαίου θα αρχίσει όπως αναμενόταν η ημιτελική σειρά των play-off της Stoiximan.gr Basket League.

Όπως επισημοποίησε ο ΕΣΑΚΕ, η αρχή θα γίνει με το πρώτο παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρης στο ΣΕΦ, που θα αρχίσει στις 19:00. Την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα υποδεχθεί στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.

Τα δεύτερα παιχνίδια της σειράς θα γίνουν Σάββατο (13/05) και Κυριακή (14/05) σε «Nick Galis Hall» και ΟΑΚΑ αντίστοιχα με ώρες έναρξης 17:00 και 19:00. Υπενθυμίζεται, πως από φέτος το σύστημα διεξαγωγής έχει αλλάξει και η σειρά που θα κριθεί στις τρεις νίκες, έχει παιχνίδια εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων και όχι 2-2-1 όπως ίσχυε ως πέρυσι.

Aξίζει να αναφερθεί, πως η σειρά του Ολυμπιακού με τον Άρη, θα ολοκληρωθεί μετά τις 21 Μαίου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στο Final Four της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, γι’ αυτό και η διοργανώτρια αρχή δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πότε θα γίνουν οι τρίτοι αγώνες της σειράς.