Skip to main content

Το πρόγραμμα μεταδόσεων της ΕΡΤ για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η ΕΡΤ2 θα μεταδόσει ζωντανά την έναρξη των Παραολυμπιακών αγώνων που θα πραγματοποιηθεί πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ενώ παράλληλα αρχίζουν και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ2.

Η ΕΡΤ2 θα μεταδόσει ζωντανά την έναρξη των αγώνων που θα πραγματοποιηθεί πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενώ οι μεταδόσεις της κρατικής τηλεόρασης θα συνεχιστούν και την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά η αρχή θα γίνει στις 15:30 όταν και η τηλεόραση της ΕΡΤ θα μεταδόσει ζωντανά κολύμβηση και στίβο με το ελληνικό κοινό να μπορεί έτσι να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των Σεμιχά Ριζάογλου και Αλεξάνδρας Σταματοπούλου στα 100μ. ελεύθερο γυναικών κατηγορίας S2 στις 16:41 ώρα Ελλάδας.

Στις 16:05 θα υπάρξει κάλυψη αναφορικά με το στίβο και τη σφαίρα ανδρών F32 που μετέχουν οι Νίκος Γονιός, Δημήτρης Ζησίδης και Θανάσης Κωνσταντινίδης στον τελικό του αγωνίσματος.

Κλείνοντας το βράδυ της Πέμπτης και ώρα 23:30 θα υπάρξει απευθείας μετάδοση στίβου με τα 100μ. ανδρών Τ44 (23:42) και τη συμμετοχή του Μιχάλη Σεϊτη στα προκριματικά αλλά και στο μήκος γυναικών (00:08) με τη Στέλλα Σμαραγδή που συμμετέχει στον τελικό κατηγορίας Τ47.