Skip to main content

Το πληροφοριακό σύστημα «ATLANTIS E.R.P.» στην ΔΕΛΦΟΙ ΑΕ

Οι διαδικασίες προμήθειας, εγκατάστασης και επικοινωνίας του «ATLANTIS E.R.P.» θα υλοποιηθούν από την «Advanced Consulting A.E.»

Το πληροφοριακό σύστημα «ATLANTIS E.R.P.» της UNISOFT Α.Ε. επέλεξε η βιομηχανία τυροκομικών προϊόντων ΔΕΛΦΟΙ Α.Ε., μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες στον κλάδο της, η οποία διαθέτει ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια πιστοποιημένη μονάδα πλήρως καθετοποιημένη που παράγει 7.000 τόνους γαλακτοκομικών προϊόντων σε ετήσια βάση και έχει τη δυνατότητα συσκευασίας 600 τόνων σε μηνιαία βάση, με μια πλούσια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένη βαρελίσια φέτα (ΠΟΠ) «Δελφοί». Διαθέτει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε αλυσίδες σουπερμάρκετ  σε χώρες εντός Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κ.α) αλλά και στην Αυστραλία και παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας επώνυμων πελατών, στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά.

Οι διαδικασίες προμήθειας, εγκατάστασης και επικοινωνίας  του «ATLANTIS E.R.P.» θα υλοποιηθούν από την «Advanced Consulting A.E.», εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της UNISOFT A.E., που έχει υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρεται σχετικά, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις εμπορικές και παραγωγικές διαδικασίες, στη μείωση του χρόνου καταχώρισης των δεδομένων και την αποφυγή λαθών, στον αποτελεσματικό προγραμματισμό παραλαβών – παραδόσεων, καθώς και στην πλήρη οικονομική και  στατιστική πληροφόρηση της διοίκησης της εταιρίας.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του «ATLANTIS E.R.P.», η διοίκηση της εταιρείας θα είναι σε θέση να έχει σαφή εικόνα για το σύνολο της εμπορικής της δραστηριότητας καθώς και να λαμβάνει άμεση και αναλυτική πληροφόρηση, ώστε να αναπτύξει περαιτέρω τα επιχειρηματικά της σχέδια.

Η σημαντική τεχνογνωσία της UNISOFT A.E. στις σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής η χρήση προηγμένων εργαλείων επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) καθώς και η παροχή υπηρεσιών πιστοποιημένων κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από στελέχη που διαθέτουν άριστη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, την τοποθετούν ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας λογισμικού, συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία, για περισσότερα από 30 συναπτά έτη.