Skip to main content

Το πήρε και αυτό η Ρεάλ, 2-1 τη Γιουνάιτεντ στον τελικό του SC (video)

Η «Βασίλισσα» κατάφερε να φτάσει τις 4 κατακτήσεις συνολικά ενώ παράλληλα έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει το τρόπαιο δύο σερί σεζόν

To Super Cup Ευρώπης κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης νικώντας με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Σκόπια και καταφέρνοντας έτσι να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά για δύο σερί χρόνια τον θεσμό.

Σκόρερ για τη «Βασίλισσα» που κατάφερε να φτάσει τις 4 κατακτήσεις τροπαίων στην ιστορία της ήταν οι Καζεμίρο (24΄) και Ίσκο (52΄) ενώ για τους «Κόκκινους Διαβόλους» μείωσε ο Λουκάκου (64΄).

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους νικητές είχαν δοκάρια οι Καζεμίρο (16΄) και Μπέιλ (61΄) ενώ για τους ηττημένους έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Ράσφορντ (81΄) που νικήθηκε από τον Νάβας σε τετ α τετ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κροος, Μόντριτς, Ίσκο (75' Βάθκεθ), Μπέιλ (74' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Ρονάλντο) 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μικιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκάκου.