Skip to main content

Βραβείο αξιοπιστίας franchise για τα express market της Μασούτης

Το δίκτυο καταστημάτων franchise express market έχει περισσότερα από 230 μέλη και παρουσιάζει μια πολύ δυναμική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα express market, το δίκτυο καταστημάτων franchise της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκαν στα Franchise Βusiness Awards 2016 ως τo δίκτυο franchise με τη μεγαλύτερη πιστότητα. Στην εταιρεία απονεμήθηκε τo βραβείο MOST LOYAL NETWORK.

Το δίκτυο καταστημάτων franchise express market έχει περισσότερα από 230 μέλη και παρουσιάζει μια πολύ δυναμική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι το δίκτυο franchise  με τα πιο πιστά, σταθερά και αφοσιωμένα μέλη.

Η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με μέγα χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.
Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2015.

Το βραβείο για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβε ο υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου κ. Ελευθέριος Χασιακής.