Skip to main content

Το πέρασμα Αβραμόπουλου στην... απέναντι πλευρά του Μπουτάρη

Με διάσημο τραγούδι των Doors σχολιάζει ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος την απόφαση Μπουτάρη να μην τον προτείνει για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Μπορεί ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος να απέφυγε να σχολιάσει με λέξεις την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην του εμπιστευτεί εκ νέου τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Θεσσαλονίκης, το έκανε όμως με ένα... τραγούδι.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι θα τοποθετηθεί μετά το τέλος των αυριανών θεσμικών διαδικασιών, κοινοποιώντας όμως μετά τη σύντομη δήλωσή του το διάσημο τραγούδι των Doors Break on through (to the other side) και αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι περνάει στην άλλη μεριά, προφανώς απέναντι από τον Μπουτάρη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του κ. Αβραμόπουλου: 

Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα. Μια και έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας όσα εκτυλίχθησαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας… Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.  Αύριο, όπως προβλέπεται από το νόμο, έχουμε στο δημοτικό συμβούλιο εκλογή προεδρείου. Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ήδη προτείνει στη δημοτική ομάδα την Καλυψώ Γούλα για τη θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τα δυόμιση τελευταία χρόνια της θητείας αυτής. Επειδή πρέπει οι θεσμικές διαδικασίες να τηρούνται, θα μιλήσω για όλα αυτά αύριο.