Skip to main content

Το παρατσούκλι του Διονύση Μακρή

«Ψηφομαγνήτη» αποκαλούν τον τραγουδιστή Διονύση Μακρή στο στρατόπεδο Γκιουλέκα και ευελπιστούν στις ψήφους που θα πάρει ο γνωστός τραγουδιστής.
«Ψηφομαγνήτη» αποκαλούν τον τραγουδιστή  Διονύση Μακρή στο στρατόπεδο Γκιουλέκα. Οι επικοινωνιολόγοι της «Ομάδας Δημιουργίας» επενδύουν στην υποψηφιότητά του, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Αύριο το μεσημέρι ο νεαρός καλλιτέχνης έχει συνάντηση με τους δημοσιογράφους και σύμφωνα με πληροφορίες θα τους ζητήσει να τον βοηθήσουν να φτάσει η φωνή του στους Θεσσαλονικείς.

«Ο Διονύσης δεν θέλει να διαφημιστεί ως καλλιτέχνης. Θέλει ο κόσμος να ενημερωθεί για τις θέσεις που έχει. Θέλει ο κόσμος να καταλάβει ότι το ενδιαφέρον του για την πόλη είναι γνήσιο» μας δήλωσε στενός συνεργάτης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου. Μάλιστα, όπως μάθαμε ο κ. Μακρής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο πληθυσμό, και αυτό αποδεικνύεται και από τα δεκάδες τηλεφωνήματα, που έχουν δεχθεί στο γραφείο του καλλιτέχνη από θαυμάστριές του που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διανομή του προεκλογικού του εντύπου.