Skip to main content

Το οικογενειακό Ibiza

Στα μέσα του 2010 αναμένεται να βρίσκεται στις εκθέσεις της Seat η station wagon έκδοση του Ibiza. Μέχρι τότε, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία μας παρουσιάζει τον προπομπό του.
Στα μέσα του 2010 αναμένεται να βρίσκεται στις εκθέσεις της Seat η station wagon έκδοση του Ibiza. Μέχρι τότε, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία μας παρουσιάζει τον προπομπό του, με την κωδική ονομασία IBZ Concept. Το πρωτότυπο μοντέλο δείχνει αρκετά sport, χάρη στο δυναμισμό που αποπνέει η σχεδίαση του καπό, των φωτιστικών σωμάτων – τεχνολογίας LED – και του πίσω προφυλακτήρα με την ενσωματωμένη διπλή απόληξη της εξάτμισης, αλλά και οι ζάντες 19 ιντσών. Η χειρολαβή των πίσω θυρών είναι ενσωματωμένη στο παράθυρο, όπως συμβαίνει στο Leon.

Αίσθηση ποιότητας εκπέμπει η εικόνα του εσωτερικού, όπου έχει γίνει χρήση δέρματος στα καθίσματα και στο – επίπεδο στο κάτω μέρος του – τιμόνι. Το στροφόμετρο είναι αναλογικό, ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες αποτυπώνονται ψηφιακά στο δεξί μέρος του πίνακα οργάνων. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τις αποσκευές μίας οικογένειας (410 λίτρα) και αυξάνεται με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.