Skip to main content

Το αμοιβαίο όφελος Ρούτε και Ερντογάν και ένα μήνυμα στον Τριαντάφυλλο

Η κόντρα Ρούτε και Ερντογάν με το αμοιβαίο όφελος, η Βενεζουέλα του Μηταφίδη και οι «καλοί» ναζί της Δύσης εναντίον της Ρωσίας.

Μουζάλας και κυβέρνηση στο σύνολο, επιχειρούν να μάς πείσουν ότι όλα καλά με τους πρόσφυγες. Αλλά, την ίδια στιγμή, η ίδια ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την ύπαρξη εγκληματικότητας στα hot spots και στέλνει «Οδηγίες» στους στρατιωτικούς για την προστασία τους. Προτρέπει τους αξιωματικούς «Να μην κυκλοφορούν μόνοι, να μη κουβαλούν τιμαλφή ή σημαντικά ποσά, να αποφεύγουν τις μεμονωμένες οδούς, να προσέχουν αν τους παρακολουθούν...».

Μήνυμα στον οΤριαντάφυλλο Μηταφίδη: Το κοινοβούλιο της Βενεζουέλας κήρυξε την χώρα σε «ανθρωπιστική κρίση». Μια κατάσταση την οποία θέλει να καταγγείλει στον ΟΗΕ και τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAS), η αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα:

«Η Εθνοσυνέλευση κηρύσσει ανθρωπιστική κρίση στη διατροφή (...) και αποδέχεται να απαιτήσει από όλους τους δημόσιους οργανισμούς να υιοθετήσουν επείγοντα μέτρα για να καταπολεμηθεί η πείνα από την οποία υποφέρει ο λαός». Αυτό αναφέρεται στο σχετικό κείμενο της ανακοίνωσης.

Να θυμίσουμε πως στην κυβέρνηση της Ελλάδας θεωρούν την Βενεζουέλα ως παράδειγμα προ μίμηση, επαινώντας το καθεστώς εκεί αλλά και την οικονομική κατάσταση! Φιλική σύσταση προς τον Τριαντάφυλλο, να μη διαβάζει τις ειδήσεις με κόκκινα γυαλιά. Εκτίθεται (για δεύτερη φορά ανεπανόρθωτα, μετά το αίτημά του για ψήφισμα συμπαράστασης στους Αδελφούς Μουσουλμάνους).

Πρώην δοσίλογοι των Ναζί και μέλη της «Waffen SS» παρέλασαν στην πρωτεύουσα της Λετονίας, Ρίγα, σηματοδοτώντας την Ημέρα των Λεγεωναρίων, ανεπίσημη γιορτή στη χώρα της Βαλτικής, που τιμά εκείνους που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας υπέρ των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτοί είναι «καλοί» ναζί, αφού εξυπηρετούν την Δύση εναντίον της Ρωσίας.  

Το έγραψε εχθές η Voria.gr και δικαιώθηκε αυθωρεί και παραχρήμα, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι. Ούτε συνεννοημένοι να ήσαν ο Ολλανδός Ρούτε με τον Τούρκο Ερντογάν, και από το σόου της απαγόρευσης των ομιλιών από Τούρκους αξιωματούχους ωφελημένοι βγήκαν και οι δύο. Ο Ρούτε τάπωσε τον Βίλντερς, και ο Ερντογάν κέρδισε πόντους υπερασπιζόμενος την τιμή των Τούρκων.

Αλλά, οι Τούρκοι κέρδισαν κάτι περισσότερο. Μεγάλη επιτυχία είχε το τουρκικό κόμμα DENK (Σκέψου) στην Ολλανδία, το οποίο είχε την υποστήριξη των Τούρκων της χώρας, με ιδρυτές τους τουρκικής καταγωγής βουλευτές Τουναχάν Κουζού και Σελτσούκ Οζτούρκ, οι οποίοι αποπέμφθηκαν από το Εργατικό Κόμμα επειδή καταψήφισαν την πολιτική ενσωμάτωσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το τουρκικό κόμμα κατακτά τις 3 από τις συνολικά 150 έδρες της ολλανδικής βουλής.