Skip to main content

Το Newsweek τρέχει να μαζέψει τα αντίτυπά του για τη... νίκη Χίλαρι

Στο εξώφυλλο του... λάθος τεύχους φιγουράρει η ηττημένη υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ ως νικήτρια.

Το περιοδικό Newsweek δεν είχε απλώς ετοιμάσει δύο εκδοχές του νέου τεύχους του, ανάλογα με την έκβαση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, αλλά είχε ήδη αρχίσει να διανέμει το τεύχος που σχολίαζε τη... νίκη της Χίλαρι Κλίντον, «τρέχοντας» πλέον να τα αποσύρει.

Τα αντίτυπα, σύμφωνα με την New York Post, φθάνουν τις 125.000.

Στο εξώφυλλο του... λάθος τεύχους φιγουράρει η ηττημένη υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ ως νικήτρια, με τίτλο «Η Κυρία Πρόεδρος: το ιστορικό ταξίδι της Χίλαρι Κλίντον προς τον Λευκό Οίκο».

Μάλιστα, στο τεύχος υπάρχουν σχόλια για τη μοναδικότητα των εκλογών, καθώς μια γυναίκα υποψήφιος αντιμετώπισε «έναν δημαγωγό ο οποίος έφτασε σε πρωτόγνωρα για την αμερικανική πολιτική σκηνή επίπεδα κατά την προεκλογική εκστρατεία».

«Η εκλεγμένη προέδρος των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον "πήγε ψηλά" ενώ ο αντίπαλός της και οι υποστηρικτές του έπεσαν όσο πιο χαμηλά γινόταν», αναφέρεται στο «ρεπορτάζ», ενώ οι Αμερικανοί εμφανίζονται να έχουν απορρίψει «τον φόβο και τον εμποτισμένο στο μισός συντηρητισμό που έγινε σημαία του Ντόναλντ Τραμπ».