Skip to main content

Το μπαλάκι στη Ryanair από Fraport για τη μείωση πτήσεων

Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας, λέει η Fraport.

Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας, λέει o γενικός διευθυντής της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, σχολιάζοντας την απόφαση της ιρλανδικής low-cost αεροπορικής εταιρείας, να μειώσει της πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, ωστόσο, τονίζει ότι «η Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 αεροδρόμια, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς».

«Από την πλευρά μας, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση της αυξημένης επιβατικής κίνησης που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση», υπογραμμίζει ο γενικός διευθυντής της Fraport Greece.