Skip to main content

Το μήνυμα Κούπερ στη διοίκηση του Άρη

Τι γίνεται με Chicago Fires και Καστίγιο, όλες οι εξελίξεις για Μπίλιτς, Παπαδόπουλο και Περέιρα
Η συνάντηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε σαφές πόρισμα. «Μεταγραφές και γρήγορα». Ο Αργεντίνος τεχνικός ζήτησε την όσο το δυνατόν ταχύτερη ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που ταιριάζουν στα αγωνιστικά πλάνα του.

Πρωταρχικός στόχος είναι η προσθήκη παικτών στη γραμμή κρούσης, με τον Νέρι Καστίγιο να πλησιάζει όλο και περισσότερο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απομένει η έγκριση των Chicago Fires για την υλοποίηση της μεταγραφής, με τον Μεξικανό άσσο να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το γεγονός, μάλιστα, ότι μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ ευνοεί ιδιαίτερα τα πλάνα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Μάτε Μπίλιτς, ο Κροάτης είναι παίκτης που προτιμά ο Κούπερ για τη στελέχωση της γραμμής κρούσης. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θεωρούν πως ο διεθνής φορ ίσως δώσει και εντός της ημέρας την πολυαναμενόμενη θετική απάντηση. Αν τα πράγματα δεν κυλήσουν κατ’ ευχήν, θα προκριθεί η λύση Παπαδόπουλου, με τον οποίο ο Άρης έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία, ενώ στο προσκήνιο έχουν έρθει και τα ονόματα των Τζιμπούρ και Αλμεράρες, με τον πρώτο, βέβαια, να φλερτάρει με τη μισή Superleague, και τον δεύτερο να έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία.

Οσον αφορά στον Ντανίλο Περέιρα, ο δανεισμός του από την Πάρμα εναπόκειται αποκλειστικά στην κρίση του Κούπερ, καθώς ο ίδιος θέλει να έρθει στον Άρη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός ψάχνει έμπειρους παίκτες, που θα αποδώσουν με το «καλημέρα» τα μέγιστα και θα βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει στις θέσεις των πλέι-οφ.

Στα των αποδεσμεύσεων, θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Τσεσνάουσκις, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στον Εργοτέλη.