Skip to main content

Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον καρκίνο με φωτογραφία της Καραμανλή

Η ανάρτηση στο twitter του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για τον καρκίνο του μαστού, με φωτογραφίας της Νατάσας Καραμανλή.

Μήνυμα στήριξης έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για τον καρκίνο του μαστού.

«Καρκίνος του Μαστού: ένας δύσκολος αντίπαλος. Πολλές γυναίκες τον έχουν νικήσει. Ας δουλέψουμε όλοι να στηρίξουμε τον αγώνα τους!», έγραψε συγκεκριμένα συνοδεύοντας το σχόλιό του με μία φωτογραφία της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, Νατάσας Καραμανλή, η οποία έλαβε την πρώτη θέση στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.

Η συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Μαστού-Νατάσα Παζαΐτη κατέκτησε την πρώτη θέση στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.

Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή, ο οποίος εικονοποίησε την ιδέα της κ. Παζαΐτη, η ελληνική συμμετοχή έχει ως σύνθημα «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη».