Skip to main content

Τα ρεβεγιόν του Μακεδονία Παλλάς για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Το Makedonia Palace στρώνει τα εορταστικά τραπέζια του και ετοιμάζει εντυπωσιακά μενού με στόχο… να «σερβίρει» την γεύση των Χριστουγέννων!

Τα γιορτινά του φοράει το ξενοδοχείο Makedonia Palace, λίγο πριν ξεκινήσει η πλήρης αναβάθμισή του και προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης να ζήσει το μαγικό παραμύθι μιας «άλλης» εποχής.

Το Makedonia Palace στρώνει τα εορταστικά τραπέζια του και ετοιμάζει εντυπωσιακά μενού για κάθε ημέρα των γιορτών με στόχο… να «σερβίρει» την γεύση των Χριστουγέννων!

Οι πελάτες του μπορούν να υποδεχτούν τις γιορτές με 4 διαφορετικές προτάσεις:

  • Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων στο εστιατόριο Symposium με εορταστικό set μενού 6 πιάτων και τους ρυθμούς του μουσικού σχήματος της Χαράς Αγγελοπούλου.
  • Ανήμερα Χριστουγέννων στο εστιατόριο Symposium με πλούσιο Χριστουγεννιάτικο μπουφέ, υπό τους ήχους του πιάνου και του σαξοφώνου.
  • Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς στην αίθουσα Alexandros με επίσημο εορταστικό μενού 6 πιάτων και με συνοδεία του μουσικού σχήματος της Άννας Μπαλάσκα.
  • Γεύμα Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Symposium με έναν πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ, υπό τους ήχους τζαζ ντουέτου.

Το ξενοδοχείο προσκαλεί το κοινό να αφεθεί στις εξαιρετικές υπηρεσίες του να αποχαιρετήσει τον παλιό χρόνο στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.makedoniapalace.com ή καλέστε στο 2310 897197.