Skip to main content

Το MAKEDONIA PALACE αρωγός στην τουριστική ανάδειξη της Θεσσαλονίκης

Η κορυφαία ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών του συνεδριακού τουρισμού και MICE για την περιοχή της Ν. Ευρώπης έρχεται για πρώτη φορά

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, MAKEDONIA PALACE, επέλεξαν οι διοργανωτές του πανευρωπαϊκού συνεδρίου MCE South Europe, για τη 4η διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2018.

Η κορυφαία ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών του συνεδριακού τουρισμού και MICE για την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων των φορέων της πόλης.

Το MAKEDONIA PALACE, όπως σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική προσπάθεια διεκδίκησης της διοργάνωσης του MCE South Europe 2018 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πραγματοποίηση του συνεδρίου στη συμπρωτεύουσα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ανάδειξη της πόλης ως προορισμού, γεγονός που ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας μιας περιοχής.

Οι συναντήσεις των συνολικά 100 αγοραστών ανά τον κόσμο και το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώνουν τη διοργάνωση θα φιλοξενηθούν στους ανακαινισμένους χώρους του MAKEDONIA PALACE.

Η κομψότητα, η άνεση και η πολυτέλεια των αναβαθμισμένων χώρων σε συνδυασμό με τη νέα γαστρονομική ταυτότητα του MAKEDONIA PALACE θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα εφόδια για μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επισκεφτείτε: www.europecongress.com