Skip to main content

Το λογοπαίγνιο Κουρουμπλή και η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ίδρυση μουσουλμανικού κόμματος στη Σουηδία, η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Σκοπιανοί κτηνοτρόφοι και οι γέννες με καισαρική στην Ελλάδα.

Κουρουμπλής: «Το κρύο και τα ρεύματα φταίνε για την πετρελαιοκηλίδα». Τσιρώνης: «Φταίει όλη η κοινωνία». Πλοιοκτήτης: «Φταίει άλλο πλοίο». Στην Ιαπωνία θα έκαναν χαρακίρι. Εδώ μπορούν ανέξοδα να μας δουλεύουν.

Στα μπλα-μπλα ο Κουρουμπλής είναι πρώτος. Μόλις ήρθε η ώρα να πράξει κάτι, έδειξε την "αξία" του. Και βέβαια, από πολιτική ευθιξία, ας μη το συζητάμε. Λογοπαίγνιο είπε, ότι έκανε μιλώντας για παραίτηση στη διάθεση του πρωθυπουργού. Λογο-παιγνιδιάρης ο υπουργός. Σιγά μη παραιτηθεί. Εδώ ψήφισε όλα τα Μνημόνια, για τα οποία υποτίθεται είχε εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ.

Η δε "ευθιξία", διαπιστώνεται από το ότι υποστήριξε ότι όλες οι παραιτήσεις των υπουργών είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού. Αυτά τα επικοινωνιακά φτηνά κολπάκια, δεν πιάνουν πλέον. Η δική του ευθιξία πού είναι; Αν είχε συναίσθηση της ευθύνης του και λιγότερη αγάπη για την καρέκλα, θα κλείδωνε το γραφείο του και θα πήγαινε στο σπίτι του. Όλα τα άλλα τον εκθέτουν.

Όπως ανήγγειλαν με μεγάλη ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ, ιδρύθηκε το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στη Σουηδία, σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι την έχουν πλημμυρήσει τα τελευταία χρόνια με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης. Και εις ανώτερα!

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που εξέδωσε για το "ντου" του Ρουβίκωνα στην Turkish Airlines, απαιτεί από τις ελληνικές Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών της επίθεσης. Έ, όχι δα να συλληφθούν τα "παιδιά"! Δεν θα διαλύσουμε τις Νεολαίες κομμάτων… Το πολύ-πολύ να πληρώσει τις ζημιές ο Τόσκας, ο Βούτσης, η Κωνσταντοπούλου και όσοι άλλοι υποστηρικτές των "παιδιών".

Η ελληνική "προοδευτική" Ομοσπονδία Kickboxing έδειξε πόσο αγαπά την Ελλάδα. Συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες στα Σκόπια από τις 2 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου δέσποζε το όνομα "Μακεδονία". Η Ομοσπονδία kickboxing όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση του ονόματος από τους Σκοπιανούς, αλλά αντίθετα μέλη της φωτογραφίζονταν μαζί με τα μέλη των άλλων ομοσπονδιών σε σκηνικά όπου αναγράφονταν παντού η λέξη "Μακεδονία".

Πωλήθηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 45 εκατ. ευρώ. Όταν μιλούσαν πριν από λίγα χρόνια για 300 εκατ. ευρώ, ο Τσίπρας μιλούσε για... ξεπούλημα!

Δυο Σκοπιανοί κτηνοτρόφοι από τα Σκόπια, ηλικίας 59 και 66 χρόνων που πέρασαν τα σύνορα από αφύλακτη διάβαση, έφεραν μαζί τους το… κοπάδι με τα 25 βόδια τους για να βοσκήσουν στους ελληνικούς αγρούς της Φλώρινας! Ώσπου να εντοπιστούν από τους άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, τα ζώα είχαν εξαφανίσει τα σπαρτά από τις καλλιέργειες των ντόπιων αγροτών! Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και το κοπάδι κατασχέθηκε.

Στο 56% οι γέννες με καισαρική, όταν σ’ όλη την Ευρώπη τα ποσοστά είναι κάτω από 30 %, και κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πρέπει να είναι στο 15%. Πώς θα βεβαιωθεί κάποιος ότι η καισαρική είναι απαραίτητη και όχι επειδή στοιχίζει 10 φορές παραπάνω από την φυσιολογική γέννα;

Αφιερωμένο στον Γαβρόλου και σ’ όλους τους διεθνιστές. Έγραψε ο Bowra G., πρύτανης Οξφόρδης: «Οι Έλληνες είναι λαός περίπου μυθικός που κατέχει προνομιούχα θέση στην εξέλιξη του Ευρωπαϊκού πολιτισμού».