Skip to main content

Η ασέβεια του Τσίπρα και το «μεροκάματο» των μπλόγκερς

To «κατόρθωμα» του Αλέξη Τσίπρα, η ασέβειά του στον εθνικό ύμνο της Γαλλίας και το «μεροκάματο» των μπλόγκερς σύμφωνα με τις Αρχές.

Είπε ο Γιούνκερ ότι αποτελεί κατόρθωμα για τον Τσίπρα, που έφερε ένα πιο σκληρό Μνημόνιο από αυτό που καταψήφισαν οι Έλληνες στο δημοψήφισμα. Αυτό δεν είναι τίποτε. Το πραγματικό κατόρθωμα είναι ότι με τις αποφάσεις που παίρνουμε στις εκλογές, εξακολουθούμε ακόμη να υπάρχουμε.

Η μεσαία τάξη δεν έχει πλέον να πληρώσει, γι’ αυτό και εκτοξεύθηκαν στο 1,5 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τον Σεπτέμβριο. Και ξαναρωτώ πάλι. Είναι δυνατόν ένας «σοφός» να μη καταλαβαίνει αυτό που καταλαβαίνουν και τα νήπια; Ότι δηλαδή «ου λάβεις παρά του μη έχοντος»; Δεν αρκεί να έχεις διάθεση, πρέπει να έχεις και χρήματα για να είσαι συνεπής. [Είπα χρήματα; Κάπου την άκουσα αυτήν λέξη, αλλά πέρασαν πέντε χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι τι σημαίνει!]

Σιγά, μωρέ! Σάλος, λέει, για τις νέες αποκαλύψεις ότι η Γερμανία κατασκόπευε συμμάχους της. Και προηγουμένως το Spiegel είχε αποκαλύψει ότι η Γερμανία εξαγόρασε το Μουντιάλ του 2006. Ποιο είναι το νέο, δηλαδή; Μπορούν να κάνουν κάτι οι Γερμανοί χωρίς να το σφραγίσουν με «βρωμίτσα»;

Οι Γάλλοι που θα παρακολούθησαν στιγμιότυπα από την άφιξη του Ολάντ στην Αθήνα, σίγουρα θα σχημάτισαν την χείριστη εικόνα για μας, από την ασέβεια του Έλληνα πρωθυπουργού. στον εθνικό τους Ύμνο.

Με τα χέρια σταυρωμένα και να παρακολουθεί πότε τα σύννεφα, πότε τους φωτογράφους, πότε μειδιώντας, φαίνεται πως του ήταν δύσκολο να παραμείνει σε στάση προσοχής για ένα λεπτό, όπως έκανε ο Ολάντ στην ανάκρουση του δικού μας Ύμνου. Κρίμα... Τέλεια δυσφήμιση της Ελλάδας [Ούτε αυτό το «λίγο» μπόρεσε να επιτύχει].

Όσοι θέλετε να μάθετε τι πληρώνετε με τους φόρους που ζητά η κυβέρνηση, σας λέω ότι πρέπει να αμείβονται και υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών του σοβιετικού κράτους μας,, που έχουν και τις εξής ειδικότητες:

Ιστιοράπτες, κρεατοκόπτες, παγιδοθέτες, τροχοπεδητές τρένων (φρεναδόροι βαγονιών), πωλητές ενσήμων, αρμενιστές, επιμετρητές, αρχαιοβοτανολόγοι, επιμορφωτές μπουζουκιού, βοηθοί ραπτριών, διαγγελείς, φανοκόροι (ανάβουν φανάρια!), βοηθοί ταξινόμων, κηροποιοί, τσιγκογράφοι, αναγνώστες, διαλογείς σμυρίδας Νάξου, δημοτικοί εισπράκτορες, συλλέκτες εισιτηρίων, εισπράκτορες-σημειωτές, πινακοπλύντες, σταβλίτες και σταβλάρχες, αλλά και βοηθητικό προσωπικό θυρωρών και τηλεφωνητές οδηγών ανελκυστήρων είναι ορισμένες από τις απίθανες ειδικότητες υπαλλήλων του δημοσίου, που καταγράφονται στον κατάλογο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρακολουθώντας τις ελληνικές ομάδες όλων των επαγγελματικών αθλημάτων, παρατηρώ ότι οι Έλληνες αθλητές αποτελούν αμελητέα ποσότητα. Ως εκ τούτου συστήνω στους φιλάθλους: Να βρίζουν τους αντιπάλους στα αγγλικά. Τις ελληνικές βρισιές δυο-τρεις μόνο τις καταλαβαίνουν.

Κάτι δεν κάθεται καλά στις τελευταίες συγκρούσεις Ισραηλινών με Παλαιστινίους. Λες να ήρθε τόσο γρήγορα η σειρά του Ισραήλ, ή θα προηγηθεί η Σαουδική Αραβία; Και μη ξαναπεί κανείς σ’ αυτήν την στήλη «μα είναι δυνατόν να βάλουν χέρι και στο Ισραήλ»; Το γράφω τόσο συχνά που βαρέθηκα. Μη συγχέετε τους Ισραηλίτες της διασποράς με τους Ισραηλινούς πολίτες του κράτους. Άλλες οι αντιλήψεις, άλλα τα συμφέροντα.

Η Έλενα Ακρίτα οργίσθηκε επειδή έκλεισαν ένα σάιτ που κατέβαζε παράνομα ταινίες α΄ προβολής και δεν μπορεί να βλέπει ταινίες τζάμπα. Δεν την ενδιαφέρει την «προοδευτική» κυρία ότι εκατοντάδες εκατομμύρια είναι οι διαφυγόντες φόροι, το δε «μεροκάματο» των μπλόγκερς ήταν χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τις Αρχές.