Skip to main content

Το Ιπποκράτειο για την υγεία της 44χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι

Η γυναίκα εισήχθη στην Ε΄ Χειρουργική Κλινική για παρακολούθηση και αντιμετώπιση - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάστασή της

Σε σταθερή κατάσταση είναι η υγεία της 44χρονης γυναίκας, η οποία σήμερα το πρωί έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους.

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε η γυναίκα, εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση για την κατάσταση της 44χρονης.

«Διεκομίσθη σήμερα η ασθενής Μ.Δ., ετών 44, στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», μετά από αναφερόμενη πτώση από ύψος 6 μέτρων, περίπου, με σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση. Από την αρχική εκτίμηση έχει περιτραυματική αμνησία και φέρει κακώσεις μαλακών μορίων προσώπου και αριστεράς ποδοκνημικής άρθρωσης.

Κατά την κλινική εξέταση είναι ομιλητική με ασφαλή αεραγωγό, φυσιολογικό αναπνευστικό ψιθύρισμα, φυσιολογικές αιμοδυναμικές παραμέτρους (Α.Π, Σφύξεις, Κορεσμό οξυγόνου) και σταθερή νευρολογική κατάσταση χωρίς εστιακά νευρολογικά σημεία (GCS: 13/15)», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Από τον απεικονιστικό έλεγχο εντοπίστηκαν κάταγμα μετωπιαίου δεξιά, μικρή θλάση εγκεφάλου αριστερά βρεγματικά, κάταγμα 8ης πλευράς, κάταγμα αριστεράς εγκάρσιας απόφυσης δεύτερου οσφυϊκού σπονδύλου και κάταγμα αριστεράς πτέρνης. Εισήχθη στην Ε΄ Χειρουργική Κλινική για παρακολούθηση και αντιμετώπιση».