Skip to main content

Το Growth Makers Nights θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη η Heineken

Πρόκειται για την παρουσίαση της νέας πρωτοβουλίας της εταιρείας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα

Το «Growth Makers Nights», τη νέα πρωτοβουλία της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα με έμφαση σε νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη στις 3 Οκτωβρίου η Heineken.

Την εκδήλωση με θέμα «Ελληνική αγροτική παραγωγή: δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τη χώρα» θα ανοίξει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Ζωούλλης Μηνάς, ο οποίος θα παρουσιάσει συνολικά την πρωτοβουλία και τις επιμέρους δράσεις που σχεδιάζονται στο πλαίσιό της πρωτοβουλίας Growth Makers.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι: Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος gaia επιχειρείν, ο Ευθύμιος Ευθυμιάδης, Αντιπρόεδρος REDESTOS και ο Χρήστος Σταμάτης, Συνιδρυτής mermix.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Οικοσυστήματος Καινοτομίας Θεσσαλονικης, ΟΚ!Τhess, στην οδό Κυδωνιών και Μαρίας Κάλλας στις 18:00.