Skip to main content

To GPS στο ταξί είναι το άλλοθι του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

Όλες οι διαδρομές του ταξί είναι καταγεγραμμένες σε μηχάνημα τηλεματικής, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού.

Νέα στοιχεία για την παρουσία του πατέρα της 32χρονης εφοριακού στον τόπο του εγκλήματος, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής ο δικηγόρος του Απ. Λύτρας, ο οποίος ανακοίνωσε παράλληλα ότι δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, εκ μέρους του πατέρα.

«Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν είπε ψέματα. Όλες οι διαδρομές του ταξί είναι καταγεγραμμένες σε μηχάνημα τηλεματικής» δήλωσε ο κ. Λύτρας μιλώντας στους δημοσιογράφους και συνέχισε λέγοντας: «Πράγματι, όπως είπε, πήρε έναν άνθρωπο από το Β’ Νεκροταφείο και τον μετέφερε στον λόφο του Σκουζέ. Το ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής, που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είχε δύο οδηγούς στο ταξί, και μπορούσε να δει την ακριβή διαδρομή που έκανε το όχημα. Όλα τα δεδομένα της ακριβούς διαδρομής είναι καταγεγραμμένα. Παρέλαβε έναν άνθρωπο 20:56 από την είσοδο του Β’ Νεκροταφείου στη συμβολή της οδού Τραλλέων με τη λεωφόρο Ηρακλείου».

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους γιατί υπάρχει απόκλιση στην ώρα που κατέθεσε ο πατέρας στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, ο κ. Λύτρας απάντησε, αποδίδοντας την κατάσταση ψυχικής σύγχυσης στον πατέρα της αδικοχαμένης Δώρας: «Όλα αυτά τα υπονοούμενα που έχουν ειπωθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι όλες οι ώρες καταγεγραμμένες επακριβώς στο μηχάνημα της τηλεματικής».

Ο πατέρας της 32χρονης είχε δηλώσει αρχικά ότι βρέθηκε στο Νεκροταφείο γύρω στις 6.30 το απόγευμα, δηλαδή περίπου μία ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.