Skip to main content

Το Executive MBA του πανεπιστημίου του Sheffield στο CITY College

Πρόκειται για ένα πραγματικά διεθνές Executive ΜΒΑ καθώς συμμετέχουν 300 περίπου στελέχη από πάνω 15 χώρες που εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Εκπαίδευση υψηλής εξειδίκευσης για στελέχη επιχειρήσεων, πτυχίο από ένα από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, ευκαιρίες για business networking, αναγνώριση από επίσημους διεθνείς φορείς, διεθνής εκπαιδευτική εμπειρία, Diploma από τον βρετανικό φορέα Chartered Management Institute (CMI), δυνατότητα εξειδίκευσης σε 6 τομείς του σύγχρονου management και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, είναι κάποια από τα πολλά στοιχεία που συνθέτουν το Executive MBA που προσφέρει το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα Εxecutive ΜΒΑ είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων κι επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές, διοικητικές και ηγετικές τους δεξιότητες και γνώσεις, χωρίς όμως να απομακρυνθούν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (παρακολούθηση 1 σαββατοκύριακο το μήνα).

Πρόκειται για ένα πραγματικά διεθνές Executive ΜΒΑ καθώς συμμετέχουν 300 περίπου στελέχη από πάνω 15 χώρες που εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς (π.χ. SAP, Compucon, Intracom, Microsoft, Cosmote, ORACLE, SIEMENS, Vodafone, Singular, Cedefop, IBM, HP, Coca Cola, Deloitte & Touche, Alpha Bank, κ.ά). Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε στελέχη επιχειρήσεων να πραγματοποιήσουν σπουδές πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά και στις επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους μέσω του προγράμματος ΜΒΑ ενός κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου του Sheffield (29ο στη Ευρώπη, 84ο στον κόσμο – QS Rankings 2016-17).

Το πρόγραμμα Executive MBA προσφέρει εξειδίκευση στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

ΜΒΑ in General Management (Μάνατζμεντ)
ΜΒΑ in Marketing (Μάρκετινγκ)
MBA in Finance (Οικονομικά)
MBA in Logistics Management (Διοίκηση Logistics)
MBA in Healthcare Management (Υπηρεσίες Υγείας)
MBA in Human Resource Management (Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού)

Στο διετές αυτό πρόγραμμα, συνεχίζει η ανακοίνωση, διδάσκουν καταξιωμένοι καθηγητές από Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Αμερική, κ.α. με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών, αλλά και επαγγελματική εμπειρία. Η διδασκαλία περιλαμβάνει συνδυασμό μεθόδων, όπως διαλέξεις, σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις διακεκριμένων ομιλητών, ενώ γίνεται στην παγκόσμια γλώσσα των επιχειρήσεων, τα αγγλικά.

Η εκπαιδευτική εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στην Μεγάλη Βρετανία επεκτείνει την διεθνή εμπειρία  των φοιτητών, αλλά κι αποτελεί ευκαιρία για πολύτιμο networking, καθώς συμμετέχουν σε κοινά μαθήματα με τα στελέχη που παρακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα στις υπόλοιπες πέντε πόλεις όπου προσφέρεται ταυτόχρονα (δηλ. Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Κίεβο και Γερεβάν).

Το CITY College, το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστήμιου του Sheffield, δίνει την ευκαιρία σε στελέχη επιχειρήσεων να αποκτήσουν το πτυχίο Μasters in Business Αdministration (MBA) του University of Sheffield, ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Το Executive MBA που προσφέρει το CITY College είναι πιστοποιημένο από το Association of MBAs (AMBA), το Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) και το Chartered Management Institute (CMI).

Επίσης, οι απόφοιτοι του Executive MBA μπορούν να αποκτήσουν εκτός από το πτυχίο του Sheffield κι ένα δεύτερο τίτλο, το Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership, από το  βρετανικό φορέα Chartered Management Institute (CMI).

Οι φοιτητές του Executive MBA στην επίσκεψή τους στη Rolls Royce κατά την ετήσια εκπαιδευτική εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στην Μεγ. Βρετανία.