Skip to main content

Το ελληνικό ένδυμα πάει στη STYL- KABO της Τσεχίας

Για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση ελληνικές επιχειρήσεις ένδυσης θα συμμετέχουν στην κλαδική έκθεση που θα γίνει στο Μπρνο της Τσεχίας.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), θα οργανώσει την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης στην διεθνή έκθεση STYL – KABO στην Τσεχία.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή που θα οργανώσει ο ΣΕΠΕΕ στην Τσεχία και η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου 2016 στο Μπρνό (Brno).

Η διεθνής έκθεση STYL – KABO αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση ενδυμάτων και υποδημάτων στην κεντροανατολική Ευρώπη. Διοργανώνεται εδώ και 22 χρόνια στο Brno της Τσεχίας δύο φορές τον χρόνο τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στην τελευταία έκθεση του Φεβρουαρίου του 2016 ο αριθμός των εκθετών ανήλθε σε 284 των οποίων το 30% ήταν ξένοι εκθέτες. Το προφίλ των εκθετών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 48% των οποίων είναι παραγωγοί και το 52% διανομείς – εισαγωγείς.

Όσον αφορά τους εμπορικούς επισκέπτες, ο αριθμός τους ανήλθε σε 5.494 άτομα. Προέρχονται σε ποσοστό 90% από την Τσεχία ενώ το υπόλοιπο 10% προέρχεται από 21 χώρες με κυριότερες τις: Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Αυστρία και Τουρκία. Το 72% των επισκεπτών είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είναι εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και κατασκευαστές.

Τα προϊόντα που εκτίθενται στην έκθεση περιλαμβάνουν γυναικεία και ανδρικά ενδύματα κάθε τύπου (κλασικά, casual, πλεκτά, μεγάλα μεγέθη κλπ), παιδικά, εσώρουχα – μαγιό, αξεσουάρ και υποδήματα.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 25 Μαΐου.