Skip to main content

Το «ECA Special Moment» έλαβαν από κοινού Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ (vid)

Η καταπληκτική ατμόφαιρα κορυφώθηκε με το τραγούδι «Υου' will never walk alone» πριν την έναρξη των δύο αγώνων για το Europa League, αναφέρει η ECA.

Τιμητική βράβευση για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί τους στο πλαίσιο της αναμέτρησης για τη φάση των προημιτελικών αγώνων του Europa League της περασμένης σεζόν έλαβαν οι Λίβερπουλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς τους απονεμήθηκε το βραβείο «ECA Special Moment» από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση Συλλόγων (European Club Association).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, για πρώτη φορά φέτος θεσπίστηκε η απόδοση ειδικού βραβείου αναφορικά με την «ιδιαίτερη στιγμή» που «σημάδεψε» την ποδοσφαιρική σεζόν 2015/2016. Αυτό το βραβείο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕCA «στοχεύει στο να αναδείξει την θετική πλευρά του ποδοφαίρου που σχετίζεται με την κοινωνική δράση ή κινήσεις fair play που αρκετές φορές επισκιάζονται από λιγότερο θετικές εκφάνσεις ενός αγώνα».

«Η καταπληκτική ατμόφαιρα που υπήρξε πριν, μετέπειτα αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, κορυφώθηκε με το τραγούδι «Υου' will never walk alone» (ύμνος και για τις δύο ομάδες) πριν από την έναρξη τόσο του αγώνα που διεξήχθη στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ όσο και στο «Άνφιλντ» του Λίβερπουλ αντίστοιχα».