Skip to main content

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σε δικό του Περίπτερο θα ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στη ΔΕΘ.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος συμμετέχει στην επετειακή 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό του χώρο στο Περίπτερο 16. Εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου θα βρίσκονται στο χώρο του περιπτέρου, 16 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, για να ενημερώσουν για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο αλλά και όλες τις δράσεις που αναλαμβάνει το ίδρυμα σχετικά με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα.

"Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά το πρώτο και μοναδικό αγγλόφωνο δημόσιο πανεπιστήμιο της χώρας μας καθώς και να ενημερωθείτε για τα 19 συνολικά υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει σε ξένους και έλληνες φοιτητές που ξεκινούν φέτος στις 16 Οκτωβρίου 2015", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το Σάββατο και την Κυριακή, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, και στο πλαίσιο επίδειξης του καινοτόμου εξοπλισμού του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Στρατηγικό Σχεδιασμό Προϊόντων (MSc in Strategic Product Design), θα παρουσιαστούν  στο κοινό οι διαδικασίες  της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing) και της τρισδιάστατης σάρωσης (3D scanning). Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει εκ του σύνεγγυς τεχνολογίες αιχμής μέσω ψηφιακών μοντέλων και εφαρμογών, αλλά να δει και στην πράξη την τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση αντικειμένων.