Skip to main content

To Χρυσό Bραβείο Best Local News Site στη Voria.gr και την Admine

Το Χρυσό Βραβείο των Digital Media Awards στην κατηγορία Best Local News Site για τον επανασχεδιασμό της Voria.gr από την Admine.

Το χρυσό βραβείο για το καλύτερο τοπικό ενημερωτικό site έλαβε η Voria.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό portal στη Βόρεια Ελλάδα, στην πρώτη της συμμετοχή στα Digital Media Awards.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που έγινε χθες βράδυ στην Αθήνα, η Admine κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Local News Site για τον επανασχεδιασμό της Voria.gr.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αλέξανδρος Τσιαούσης, web director της εταιρείας Admine.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την επένδυση της Voria.gr στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση μέσω μιας σύγχρονης πλατφόρμας με πρωτοποριακή εμφάνιση, ευέλικτη πλοήγηση και νέες, αναβαθμισμένες δυνατότητες.

Τα Digital Media (Dime) Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

Στην τελετή απονομής των βραβείων παραβρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, μίλησε για το υψηλό επίπεδο των υποψηφιοτήτων φέτος στα βραβεία και την διαδικασία της αξιολόγησή τους.  

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποία πρόεδρος είναι η κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επίσης οι: Σωτήρης Δανέζης, Δημοσιογράφος, Γιώργος Ζαλοκώστας, Πρόεδρος, IAB HELLAS, Media Director ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS, Γεωργία Ζαχαράκη, Digital Account Director, Tempo-OMD Athens, Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Focus Bari, Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens, Dr. Ευάγγελος Μουστάκας, Καθηγητής, Middlesex University in Dubai, UAE, Μάριος Νόττας, Director QJNT Masters Program, Επικεφαλής Συνέργειας QJNT (Quality Journalism and New Technologies, MA), Καθ. Στέλιος Παπαθανασόπουλος, Kαθηγητής Oργάνωσης & Πολιτικής των Μ.Μ.Ε, Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Πασσάς, Country Chairman, Zenith Optimedia, Κωνσταντίνος Πενλίδης, CoFounder, Digitized και ο Περικλής Βανικιώτης, Συντονιστής των βραβείων.