Skip to main content

Το BBC το ξέρει, εσείς;

Μέχρι και στη Βρετανία έφτασε η… χάρη του Σοφοκλή Πιλάβιου και των όσων αποφασίζουν για το κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι και στη Βρετανία έφτασε η… χάρη του Σοφοκλή Πιλάβιου και των όσων αποφασίζουν για το κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι και ο Βρετανός συνάδελφος απόρησε μέσω του κειμένου του στο BBC, για το πώς είναι δυνατόν ο Ηρακλής να είναι η ομάδα που έχει υποβιβαστεί στην Ελλάδα, την ώρα που έχουν συμβεί τόσα σκάνδαλα σε αυτή την χώρα.

Κάνει λόγο για πταίσμα, σε σχέση με το σκάνδαλο περί στημένων και όλα τα υπόλοιπα για τα οποία έχει ενημερωθεί. Το ακούσατε ή μήπως και ο Βρετανός είναι γραφικός και κυνηγά φαντάσματα, όπως λέγατε για εμάς εδώ και μήνες;

Μέσω των διαλόγων φαίνεται πως αρκετές ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αλλά προς το παρόν ο Ηρακλής δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσω των διαλόγων φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως αρκετές ομάδες είχαν βάλει στο… μάτι τον Ηρακλή για να τον υποβιβάσουν, προκειμένου να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα άλλη ομάδα στη θέση του. Συγκεκριμένη ομάδα, για να το διατυπώσω καλύτερα.

Βέβαια θα μου πείτε, θα συγκινηθεί κανείς από το αφιέρωμα του BBC για την αδικία κατά του Ηρακλή; Ο Πιλάβιος σίγουρα όχι. Εδώ χαμογελούσε παρά το ότι τον εξέθεσαν με τις δηλώσεις τους ο Πλατινί και οι υπόλοιποι της UEFA και της FIFA, θα στεναχωρηθεί για αυτό;

Ο άνθρωπος που, να μην ξεχνάμε, εμπλέκεται και αυτός στους περίφημους διαλόγους. Μπορείτε να διαβάσετε και να καταλάβετε τι γινόταν αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις αλλά και τις ασφαλιστικές ενημερότητες. Πώς το είχε πει ο Χατζηαποστόλου; «Μεγάλο φαγοπότι».

Η Πέμπτη  είναι κρίσιμη και ιστορική ημέρα για τον Ηρακλή. Ο καθένας (ελπίζω να είναι πολλοί) που θα βρεθεί στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου για να ψηφίσει, καλείται να είναι ήρεμος, συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Από την σκέψη του και το… χέρι του θα κριθεί κατά πολύ το μέλλον αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας, μπορεί και ολόκληρου του συλλόγου.

Προσοχή λοιπόν, ας εξεταστούν καλά τα πάντα και μετά για τον καθένα ό,τι πει η καρδιά