Skip to main content

Το αβγό του φιδιού, ο εκβιασμός Αναστασιάδη και τα δώρα της CIA

Τα αλυτρωτικά όνειρα των Αλβανών εθνικιστών, τα εναλλακτικά σχέδια Ακιντζί, η θλιβερή κατάληξη Τσοχατζόπουλου και η αχόρταγη νομενκλατούρα.

17χρονος Αλβανός σχημάτισε με τα χέρια του τον αετό της Αλβανίας, που συμβολίζει τα αλυτρωτικά όνειρα εθνικιστών της γειτονικής χώρας, στο λιμάνι Γαϊου Παξών, κάτω από την ελληνική σημαία. Διαπιστώθηκε πως είχε περάσει παράνομα στη χώρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές απελάθηκε για προσβολή εθνικού συμβόλου. [Αν αφήσεις το αβγό να εκκολαφθεί, βγαίνει φίδι. Και άντε να το μαζέψεις μετά].

Ακόμα και η Ρουμανία πλέον έχει καλύτερα περιπολικά! Δύο Alfa Romeo Giulia Veloce δόθηκαν στην Τροχαία της Ρουμανίας, προκειμένου να περιπολούν στον τμήμα της εθνικής οδούς που διασχίζει περιφερειακά το Βουκουρέστι. Τα ιταλικά μοντέλα θα βρίσκονται στο στόλο της Αστυνομίας για ένα χρόνο και αποτελούν δωρεά της τοπικής αντιπροσωπείας της Alfa Romeo.

Ο εκπρόσωπος των Τ/κ, Ακιντζί, είπε ότι υπάρχουν φωνές για β' και γ' σχέδιο, όπως προσάρτηση στην Τουρκία. «Αυτά είναι θέματα που δεν είναι στην ατζέντα μας. Τέτοια εξέλιξη δεν ωφελεί ούτε εμάς, ούτε την Τουρκία. Η προσάρτηση δεν ωφελεί κανέναν», ανέφερε.

Στη voria.gr καταγγείλαμε τον εκβιασμό του Ν. Αναστασιάδη, ότι αν δεν δεχθούν οι Έλληνες το Σχέδιό του, θα προσαρτήσουν οι Τούρκοι τα Κατεχόμενα. Ο ίδιος ο Ακιντζί εξηγεί, ότι αυτό δεν συμφέρει στους Τούρκους. Και όπως εξηγήσαμε κι εμείς, όντως δεν συμφέρει.

Η CIA χρηματοδοτούσε μυστικά, με 5 εκατ. δολ. τον χρόνο την Ιταλία, ως τις αρχές της δεκαετίας του 1960, στο πλαίσιο μιας εκστρατείας για να αποτραπεί η ανάδειξη του Κομμουνιστικού Κόμματος στην εξουσία, σύμφωνα με μελέτη που ανήρτησε η οργάνωση National Security Archive του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον.

Ερώτηση: Σε ποιους έδινε αυτά τα λεφτά; Σε Δεξιούς; Μα αυτοί ήδη για ιδεολογικούς λόγους έκαναν αντικομμουνιστική προπαγάνδα χωρίς να χρειάζονται «δωράκια». Ίσως χρηματοδοτούνταν κάποια Δεξιά έντυπα. Ποιοι άλλοι τα τσέπωναν, επομένως; Έχει κάποιος σύντροφος μια ικανοποιητική απάντηση;

Τα ασφαλισμένα οχήματα μειώθηκαν περίπου κατά 92.000 και το Δημόσιο έχασε 50-60 εκατ. ευρώ. Πότε θα καταλάβουν ημεδαποί και αλλοδαποί φωστήρες ότι η αύξηση της φορολογίας δεν σημαίνει πάντα αύξηση εσόδων; [Για την ιστορία: 122.000 κάτοχοι ΙΧ κατέθεσαν τις πινακίδες, ενώ από το 2010 μέχρι και το 2015 είχαν κατατεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας για πάνω από ένα (1) εκατομμύριο οχήματα].

Η θλιβερή κατάληξη του Τσοχατζόπουλου αποδεικνύει τη σοφία των προ-προπαππούδων μας, που είπαν «Μηδένα προ του τέλους του μακάριζε».

Αχόρταγη νομενκλατούρα. Θα μου πεις, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ -φυσικά- καταθέτει τροπολογία προκειμένου να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης, ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών, μελών ΠΥΣΠΕ, Δ/ντή εκπαίδευσης, υπαλλήλων για την παροχή εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου, υπερωριακής απασχόλησης εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων και αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία.

Συγγνώμη συντρόφισσα, αλλά αυτοί που αποσπάστηκαν στο γραφείο σου, δεν γνώριζαν ποιες είναι οι συνθήκες εργασίας; Αν η απόσπαση χειροτέρευε την κατάστασή τους θα την δέχονταν; [Και στο κάτω-κάτω δεν αρκεί η ικανοποίηση ότι θα συντρίψουν τον Ρότσιλντ και θα εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα καθεστώς Βενεζουέλας;]